Een eerlijke prijs voor uw oud ijzer in Almere

Bij Handelsonderneming de Vries krijgt u een eerlijke prijs voor uw oud ijzer en metaal. De aangeboden vracht wegen we ter plekke met een digitale weegpalletwagen zodat er niet onderhandeld kan worden over de oud ijzerprijs per kilo. Ook hanteren we de oud ijzerprijs die op dat moment vanuit de beurs actueel is. Daarom kunt u er vanuit gaan dat we u tegemoet komen met een eerlijke prijs. We komen uw oud ijzer of metaal meestal dezelfde dag nog ophalen, zodat u er zelf niet lang mee hoeft te zitten in Almere.

Recycle uw oud ijzer of metaal in Almere voor een beter milieu

Naast de mooie prijs die u van ons ontvangt voor uw oud ijzer of metaal, draagt u ook een steentje bij aan het milieu. De productie van metalen in hoogovens kost veel energie, wat belastend is voor de luchtkwaliteit. Wanneer u ervoor kiest om uw ijzer te verkopen, maken we er stafmateriaal, strips, balken, kokers en platen van. Doordat uw oud metaal en oud ijzer laat opkopen in Almere, draagt u bij aan een betere luchtkwaliteit.

Lever in Almere naast ijzer en metaal ook uw accu’s in

Naast het opkopen van oud metaal en oud ijzer, kunt u bij ons ook uw oude accu’s inleveren. Accu’s bevatten schadelijke stoffen voor mens en milieu. U mag ze daarom ook niet zomaar weggooien. Terwijl dit algemeen bekend is, weten veel mensen niet dat accu’s net als oud ijzer en oud metaal hergebruikt kunnen worden. Accu’s van auto’s en boten kunnen bijvoorbeeld grotendeels hergebruikt worden. Het accuzuur en metalen als lood zijn erg geschikt voor hergebruik.

Laat gratis een container plaatsen in Almere voor uw oud ijzer

Handelsonderneming de Vries werkt voornamelijk met bedrijven. Bij bedrijven die een grote hoeveelheid ijzer aanbieden, plaatsen we gratis een container die we regelmatig komen legen. Wanneer u als particulier van uw oud metaal af wilt, dan kunt u contact met ons opnemen om te kijken wat we voor u kunnen doen. Denk hierbij aan ijzer uit jachthavens, garages en installatiebedrijven.

De beste prijs voor oud metaal

U bent bij Handelsonderneming de Vries aan het juiste adres wanneer u in Almere van uw ijzer, metalen of accu’s af wilt. We komen meestal dezelfde dag nog bij u langs om uw ijzer op te halen. Bel ons gerust op 06-53177986 of mail ons via info@oudijzeralmere.nl. U kunt ons online contactformulier ook invullen. We komen in de toekomst graag uw oud ijzer, metaal en oude accu’s in Almere ophalen!