Handels­onderneming A.J.H. de Vries
koopt uw oud ijzer op

U wilt van een partij oud ijzer af. Bel Handelsonderneming A.J.H. de Vries in Almere. We geven u daarvoor 3 redenen:

  • U krijgt er een mooi bedrag voor

  • We komen het meestal nog dezelfde dag ophalen

  • U draagt bij aan een beter milieu

Wij betalen een eerlijke prijs voor uw oud ijzer

De aangeboden vracht wegen we ter plekke met een digitale weegpalletwagen. We hanteren de beursprijzen die op dat moment actueel zijn. U kunt er dus van op aan dat we u een eerlijke prijs betalen. Contant of via de bank.

Recycling voor een beter milieu
Misschien heeft u de rookpluimen wel eens omhoog zien kruipen boven IJmuiden. De productie van metalen in hoogovens kost heel veel energie. Dat is belastend voor de luchtkwaliteit. Een goede reden dus om uw oud ijzer aan te bieden voor recycling. We verwijderen alle onbruikbare onderdelen. Het oude metaal wordt uiteindelijk verwerkt tot stafmateriaal, strips, balken, kokers en platen.

Laat gratis een container voor oud ijzer plaatsen

Handelsonderneming A.J.H. de Vries werkt voornamelijk voor bedrijven onder de rook van Huizen, Almere en Hilversum. Wilt u als particulier van uw oud metaal af? Neem contact met ons op. Dan overleggen we wat we voor u kunnen doen.

Bij bedrijven die een grote hoeveelheid oud ijzer aanbieden, plaatsen we gratis een container. Regelmatig komen we die legen.
Bent u een bedrijf in regio Almere dat af wil van een partij oud ijzer? Dan bent u bij Handelsonderneming A.J.H. de Vries dus aan het juiste adres. Al ruim 40 jaar zijn wij verantwoordelijk voor het opkopen van oud ijzer bij ondernemers die geen bestemming hebben voor hun materialen.