Laat uw oude accu door ons ophalen

Bent u benieuwd naar de actuele prijs voor een oude accu? Neem dan contact op met A.J.H. de Vries. Bij ons kunt u uw oude accu inleveren en daar een eerlijke prijs voor ontvangen. Wij kopen namelijk oud ijzer en accu’s van ondernemers op en recyclen deze. Dit doen we al meer dan 40 jaar. Zit u regelmatig met oude accu’s? Laat ons dan gratis een accubak plaatsen bij uw onderneming. Wij geven voor elke oude accu de actuele prijs. Kortom, kom direct uw oude accu inleveren of maak een afspraak met ons.

Oude accu's ophalen

Ontdek onze werkwijze als schrootbedrijf

Wilt u uw oude accu bij ons inleveren? Dan verloopt onze werkwijze als volgt: U benadert ons voor een afspraak. We bepalen dan wanneer en waar wij uw oude accu’s mogen ophalen. Dit kan bij uw bedrijf zijn, maar ook een andere plek is mogelijk. Wij bezoeken deze locatie en controleren wat u zoal wilt inleveren. Dit kan een oude accu zijn, maar ook uw oud ijzer nemen wij graag van u over. Met onze digitale weegpalletwagen wegen wij uw oud ijzer. Ook bepalen we welke prijs uw oude accu nog oplevert. Het uiteindelijke bedrag kunt u contant of via uw bank ontvangen. Zo bent u eenvoudig van uw oude accu af én houd er nog een mooi financieel extraatje aan over.

Maak gebruik van onze accubak

In de regio’s van Almere, Huizen en Hilversum zamelen wij oude accu’s in bij onder andere autogarages en jachthavens. Komt u ook regelmatig met oude accu’s te zitten? Dan hoeft u niet elke accu apart te komen inleveren. Wij plaatsen namelijk geheel gratis een accubak bij uw onderneming. Hier kunt u grotere hoeveelheden afgedankte accu’s in opslaan. Wenst u over zo’n accubak voor uw oude accu’s te beschikken? Maak dan direct een afspraak met ons. We bepalen dan direct hoe vaak en op welke dagen en tijdstippen wij deze bak voor u mogen legen. Op het moment dat wij bij u langskomen, ontvangt u van ons voor elke oude accu de prijs die er op dat moment tegenover staat.

Draag bij aan een beter milieu door uw oude accu in te leveren

Het zal geen verrassing voor u zijn dat een accu schadelijke stoffen bevat voor mens en milieu. Vanwege deze schadelijke stoffen is het niet de bedoeling dat een oude accu zomaar wordt weggegooid. Dit moet op een beheerste en gecontroleerde manier gebeuren. Daarom zetten wij ons in om uw oude accu veilig in te zamelen en correct af te voeren. Daarnaast kan een groot gedeelte van auto- en bootaccu’s hergebruikt worden. Met name het accuzuur en metalen als lood zijn daarvoor geschikt. Wij recyclen al deze onderdelen uiterst zorgvuldig, zodat er geen nieuwe metalen gemaakt hoeven worden. De productie van metalen kost namelijk veel energie en is belastend voor de luchtkwaliteit. De metalen die wij uit uw oude accu’s halen worden verwerkt tot bijvoorbeeld balken, kokers en platen.

Profiteer van vele voordelen als wij uw oude accu ophalen

Wenst u voor uw oude accu een mooie prijs te ontvangen? Kom uw oude accu dan inleveren bij ons. Of laat ons uw oude accu ophalen. Naast deze diensten biedt onze werkwijze u verschillende voordelen. Wij zetten deze voordelen graag voor u op een rij. Uw oude accu:

  • Inleveren is goed voor het milieu
  • Levert een prijs op die mooi en eerlijk is
  • Kunnen we vaak dezelfde dag al ophalen

Vergeet niet dat wij naast oude accu’s ook oud ijzer ophalen. Dus heeft u ook nog grote hoeveelheden oud ijzer liggen? Dan kunnen wij die ook meteen ophalen. Wij wegen deze partij direct. Hiervoor ontvangt u de mooie prijs volgens de actuele beursprijzen. Ook voor het inzamelen van oud ijzer bieden wij gratis verzamelbakken aan. Kortom, neem direct contact met ons op over deze diensten.

Ontvang voor uw oude accu een mooie prijs

Wilt u uw oude accu bij ons inleveren? Wilt u meer weten over de actuele prijs voor een oude accu? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over onze diensten, de prijzen voor accu’s en oud ijzer en de mogelijkheden in hergebruik. Wenst u een accubak bij uw onderneming? Bel nu direct naar 06-53177986, stuur een mail naar info@oudijzeralmere.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Wij komen dan zo snel mogelijk en voor een mooie prijs uw oude accu ophalen.