Laat uw oud ijzer door ons ophalen

Bent u een bedrijf in regio Almere dat af wil van een partij oud ijzer? Dan bent u bij Handelsonderneming A.J.H. de Vries aan het juiste adres. Al ruim 40 jaar zijn wij verantwoordelijk voor het opkopen van oud ijzer bij ondernemers die geen bestemming hebben voor hun materialen. Zij ontvangen van ons een eerlijke prijs voor hun ijzer. Wij informeren u graag verder over onze werkwijze als opkoper van oud ijzer. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Hoe wij als schrootbedrijf te werk gaan

Schakelt u ons als metaalhandel in om uw oud ijzer te verkopen? Dan gaan wij als volgt te werk. Wanneer u ons opbelt of mailt, spreken wij een plek af waar wij het oud ijzer komen ophalen. Dit kan uw bedrijf zijn of een andere centrale plek waar u het ijzer verzamelt. Vervolgens komen wij naar de locatie en wegen we de aangeboden vracht ter plekke met een digitale weegpalletwagen. De ijzerprijs wordt contant of via de bank uitbetaald. Zo heeft u direct een mooi bedrag voor het ijzer waar u toch niks mee doet.

Bedrijven die regelmatig oud ijzer kwijt willen

Bent u een bedrijf dat regelmatig partijen oud ijzer heeft? Dan kunnen wij als schroothandel gratis een container laten plaatsen. De container, die we bij uw bedrijf plaatsen, kunt u gebruiken om het oud ijzer te deponeren. Vervolgens spreken we met u een vaste dag en tijd af om het oud ijzer op te halen. Zo hoeft u zich niet meer druk te maken om de bestemming van uw oud ijzer.

Wij betalen een eerlijke prijs voor uw oud ijzer

Hoe bepalen wij onze schrootprijzen? De oud ijzerprijs die u ontvangt, bepalen wij middels onze digitale weegpalletwagen. Deze digitale weegpalletwagen hanteert tijdens het wegen de actuele beursprijzen. Op deze manier willen wij u er van verzekeren dat u een eerlijke prijs ontvangt. Wilt u meer te weten komen over de prijzen die wij hanteren wat betreft metaal of ijzer? Wilt u bijvoorbeeld de prijs per kilo weten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij geven u dan graag meer informatie over de verschillende prijzen van de materialen die wij opkopen.

Oud ijzer ophalen

Recycling voor een beter milieu

Er zijn verschillende redenen om uw oud ijzer aan ons te verkopen. Een belangrijke reden is dat u op deze manier een steentje bijdraagt aan een duurzame en schone toekomst. Misschien heeft u de rookpluimen wel eens omhoog zien kruipen boven IJmuiden. De productie van metalen in hoogovens kost heel veel energie. Dat is belastend voor de luchtkwaliteit. Een goede reden dus om uw oud ijzer aan te bieden voor recycling. We verwijderen alle onbruikbare onderdelen. Het oude metaal wordt uiteindelijk verwerkt tot stafmateriaal, strips, balken, kokers en platen.

De voordelen van onze schroothandel op een rij

Kiest u voor onze diensten? Dan geniet u van verschillende voordelen. Wij zetten onze voordelen graag nog eens voor u op een rij.

  • U draagt bij aan een beter milieu
  • U ontvangt een mooi bedrag voor uw oud ijzer
  • We komen uw partij vaak al dezelfde dag ophalen

Heeft u besloten om uw oud ijzer van de hand te doen? Wij komen graag langs om uw materialen op te kopen. Heeft u andere materialen zoals oude metalen of oude accu’s die u kwijt wilt? Ook dan kunt u bij ons terecht! Ook voor metaal of een accu krijgt u van ons een goede prijs. Neem snel contact met ons op om meer te weten te komen over deze diensten.

Neem contact op voor meer informatie over onze diensten

Wilt u uw oud ijzer door ons laten ophalen? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de prijs van oud ijzer die wij hanteren? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag verder over de prijzen en mogelijkheden. Natuurlijk maken we ook graag een afspraak met u om een partij oud ijzer op te kopen. Bel nu direct naar 06-53177986 of mail via info@oudijzeralmere.nl. Tevens heeft u de mogelijkheid om contact op te nemen via het online contactformulier op onze website. Onze medewerkers komen dan zo snel mogelijk bij u langs om uw oud ijzer op te halen.