De schroothandel in omgeving van Amersfoort

Zoekt u als ondernemer in de omgeving van Amersfoort een schroothandel die uw oud ijzer en accu’s kan opkopen? Schakel dan Handelsonderneming A.J.H. de Vries in. Al ruim 40 jaar zijn wij opkoper van oud ijzer, metalen en oude accu’s bij bedrijven. Wij geven u een goede en eerlijke prijs voor uw oude materialen. Wenst u meer te weten over onze diensten? Lees dan verder of benader ons direct vanuit Amersfoort.

Het opkopen van oud ijzer in Amersfoort

Heeft u in Amersfoort een partij oud ijzer waar u geen bestemming voor heeft? Wij rijden graag bij uw bedrijf langs om deze partij op te kopen. Op de locatie aangekomen, zullen wij eerst het oud ijzer wegen met onze digitale weeg palletwagen. Het accurate apparaat gaat uit van de actuele beursprijzen bij het wegen van uw ijzer. U ontvangt dus een eerlijke prijs voor de materialen. Heeft u als bedrijf maandelijks of wekelijks een overschot aan oud ijzer? Wij kunnen gratis een container bij uw bedrijf plaatsen. Deze container wordt regelmatig door ons geleegd.

Lever uw oude accu’s in

Als jachthaven of autogarage kunt u te maken krijgen met oude accu’s. Het is niet verstandig om deze accu’s zomaar bij het grofvuil te plaatsen. Een accu bevat namelijk veel schadelijke stoffen die een slechte invloed kunnen hebben op het milieu. Gelukkig kunt u uw oude accu’s bij ons inleveren. Heeft u vaker oude accu’s? Dan kunt u ook een gratis accubak door ons laten plaatsen. De gedeponeerde accu’s worden vervolgens door onze medewerkers opgehaald.

Geniet van deze voordelen in Amersfoort

Wanneer u voor onze diensten kiest, geniet u van verschillende voordelen. Zo kunt u rekenen op een uitstekende service. Vaak dezelfde dag nog komen onze werknemers langs om uw oud ijzer of accu’s op te halen. Daarnaast geven wij u een mooie, eerlijke prijs voor de materialen. Ten slotte draagt u met het inleveren van uw materialen bij aan een beter milieu. IJzerproductie is zeer vervuilend. Wij zijn gelukkig in staat het oud ijzer te recyclen. Zo wordt het milieu minder belast.

Neem contact op vanuit Amersfoort

Wilt u in Amersfoort graag uw oud ijzer verkopen? Of wenst u een oude accu in te leveren? Bel dan naar 06-53177986 of mail via info@oudijzeralmere.nl. Tevens kunt u het online contactformulier op onze website invullen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk langskomen om uw oude metalen op te kopen in Amersfoort.