De schroothandel in de omgeving van Biddinghuizen

Heeft u een bedrijf in regio Biddinghuizen en bent u op zoek naar een metaalhandel die u helpt met het opkopen van oude metalen, ijzer en accu’s? Dan zit u helemaal goed bij Handelsonderneming A.J.H. de Vries. Al meer dan 40 jaar kunt u bij ons terecht met uw oude metalen, ijzer en accu’s. Wij geven u een mooi bedrag voor uw producten. Benieuwd naar onze werkwijze? Lees dan verder of neem contact op en maak direct een afspraak.

De opkoper van oud ijzer in Biddinghuizen

Heeft uw bedrijf nog een partij met oud ijzer liggen zonder bestemming? Bel of mail dan onze schroothandel! Wij kunnen vaak nog dezelfde dag bij u langskomen om de partij op te halen. Wanneer wij bij u op locatie arriveren, zullen wij eerst de partij wegen. Dit wordt uitgevoerd met onze digitale weegpalletwagen. De ijzerprijs die het apparaat aangeeft is vastgesteld op basis van de actuele beursprijzen voor oud ijzer. Zo willen wij u verzekeren van een eerlijke prijs voor uw materialen. Heeft uw bedrijf regelmatig te maken met een oud ijzer overschot? Dan kunt u gratis een container door ons laten bezorgen. Hier kunt u eenvoudig uw materialen dumpen. Wij komen de partij dan op een overeengekomen tijd ophalen.

Laat oude accu’s ophalen in Biddinghuizen

Heeft u oude accu’s die u kwijt wilt? Ook dan bieden wij hulp. Omdat een accu zeer vervuilende stoffen bevat, is het niet verstandig om deze bij het grofvuil te gooien. De stoffen zouden immers in de omgeving weg kunnen lekken. Laat ons daarom uw oude accu’s ophalen. Heeft u vaker accu’s die u niet meer kunt gebruiken? Dan kunnen wij ook een accubak bij uw bedrijf of haven plaatsen. Wij komen dan een keer in de zoveel tijd deze bak legen.

De voordelen van onze schroothandel

Wanneer u gebruik maakt van onze diensten, geniet u van verschillende voordelen. Zo geniet u van een fijne service. Wij halen bijvoorbeeld vaak dezelfde dag uw partij oud ijzer nog op. Daarnaast draagt u bij aan een groenere toekomst. Metaalproductie is zeer vervuilend. Door metaal te recyclen, hoeft er minder metaal geproduceerd te worden. Ten slotte geven wij u een hele fijne prijs voor de metalen die u niet meer gebruikt.

Bel of mail Biddinghuizen

Heeft u behoefte aan onze diensten in Biddinghuizen? Of wilt u meer te weten komen over onze prijzen voor oud ijzer en metalen? Bel ons dan direct via 06-53177986 of mail naar info@oudijzeralmere.nl. Tevens is het mogelijk om ons online contactformulier in te vullen. U kunt er dan op rekenen dat onze metaalhandel uw oude metalen en ijzer komt ophalen in Biddinghuizen.