De metaalhandel in de omgeving van Bussum

Bent u een ondernemer met een bedrijf in Bussum en bent u op zoek naar een metaalhandel die uw oud ijzer kan ophalen? Of heeft u een oude accu waar u vanaf wilt? Dan zit u helemaal goed bij Handelsonderneming A.J.H. de Vries. 40 Jaar geleden zijn wij begonnen met opkopen van oud ijzer, metalen en accu’s. De materialen die wij ophalen, kunnen wij weer klaarmaken voor hergebruik. Bent u benieuwd geworden naar onze aanpak? Of wilt u ons ook inschakelen om een partij ijzer op te halen? Benader ons dan vanuit Bussum.

Het opkopen van oud ijzer

Wenst u onze metaalhandel in te schakelen om oud ijzer op te halen? Dan komen wij graag bij u langs in Bussum. Wanneer wij het ijzer op locatie komen ophalen, zullen wij het materiaal eerst wegen op onze digitale weeg palletwagen. De prijs van het ijzer is gebaseerd op de actuele beursprijzen. U bent dus verzekerd van een eerlijke prijs. Ook bedrijven waar regelmatig oud ijzer vrijkomt, kunnen wij helpen. Wij kunnen in dat geval een gratis container bij uw bedrijf neerzetten, waar u zelf het oud ijzer in kan plaatsen. Onze metaalhandel zal dan een keer in de zoveel tijd de container legen.

Uw oude accu’s laten ophalen in Bussum

Heeft u oude accu’s waar u vanaf wilt? Wij komen ze graag bij u ophalen. Een accu kunt u namelijk niet zomaar bij het afval gooien. Een accu bevat veel schadelijke stoffen, die een slechte invloed hebben op het milieu. Heeft u een autogarage of jachthaven die regelmatig oud accu’s heeft? Wij plaatsen graag een gratis accubak bij uw garage of een centrale plek bij de haven. Onze medewerkers komen dan de accubak regelmatig legen.

Profiteer van onze voordelen in Bussum

Van welke voordelen profiteert u wanneer u gebruik maakt van onze diensten? Ten eerste ontvangt u een mooie prijs voor het ijzer dat u toch niet meer gebruikt. Ten tweede kunt u genieten van een uitstekende service. Wij komen de partij accu’s of het oud ijzer vaak dezelfde dag nog ophalen. Ten slotte draagt u met het inschakelen van onze diensten bij aan een beter milieu. Als schrootbedrijf doen wij namelijk aan metaalrecycling. Wij verwijderen alle onbruikbare onderdelen van het oude metaal en verwerken het tot stafmateriaal, strips, balken, kokers en platen.

Benader ons voor meer informatie vanuit Bussum

Wenst u in Bussum een mooi bedrag te ontvangen voor uw oud ijzer of accu’s? Of wilt u verder geïnformeerd worden over onze diensten? Bel ons dan via 06-53177986 of mail naar info@oudijzeralmere.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk langs om uw oud ijzer en accu’s op te halen in Bussum.