Wij halen uw oud ijzer op in Flevoland

Bent u eigenaar van een bedrijf in Flevoland en zoekt u een metaalhandel die u kan helpen met een overschot aan oud ijzer? Of heeft u een oude accu die u kwijt wilt? Kies dan voor de diensten van Handelsonderneming A.J.H. de Vries. Wij zijn een schroothandel die al 40 jaar verantwoordelijk is voor het opkopen en recyclen van oud ijzer, metalen en accu’s. Neem contact met ons op vanuit Flevoland als u behoefte heeft aan meer informatie over onze werkwijze.

Ontvang een eerlijke prijs voor uw oud ijzer

Wat is onze werkwijze wanneer wij uw oud ijzer ophalen in Flevoland? Wanneer u ons inschakelt, zullen wij eerst uw vracht op locatie wegen met een digitale weeg palletwagen. Op basis van deze weging wordt de oud ijzerprijs bepaald die u ontvangt. De prijzen die wij hanteren zijn gebaseerd op actuele beursprijzen. U weet dus zeker dat u een eerlijke prijs krijgt voor uw oude ijzer. Heeft u regelmatig te maken met oud ijzer? Dan kunt u ons ook een gratis container laten neerzetten bij uw bedrijf. Wij zullen dan een keer in de zoveel tijd deze container legen.

Uw opkoper van metaal in Flevoland

Naast oud ijzer kunnen wij ook oude accu’s en andere oude metalen ophalen. Zo recyclen wij ferro- en non-ferrometalen. Onder ferrometalen scharen wij ijzer, staal en legeringen op basis van ijzer en met non-ferrometalen bedoelen wij stoffen als koper en aluminium. Deze stoffen worden van elkaar gescheiden op ons eigen terrein in Almere. Deze oude metalen worden ten slotte door ons gerecycled.

Metaalrecycling in Flevoland

Met het inleveren van uw oud ijzer en accu’s ontvangt u niet alleen een mooie prijs, u zorgt ook nog voor een beter milieu. Het produceren van ijzer kost namelijk heel veel energie. Dit zorgt voor een verslechtering van de luchtkwaliteit. Door ijzer te recyclen hoeft er ook minder ijzer geproduceerd te worden. Dit is een zeer goede reden om uw oud ijzer en accu op te laten halen door onze metaalhandel. Wij verwijderen alle onbruikbare onderdelen van de oude metalen en verwerken het oude metaal tot stafmateriaal, strips, balken, kokers en platen.

Bel of mail vanuit Flevoland

Wilt u in Flevoland ook een mooie prijs ontvangen voor uw oude ijzer? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze schrootprijzen? Benader ons dan via 06-53177986 of mail naar info@oudijzeralmere.nl. Wij komen dan graag uw oud ijzer en oude accu’s ophalen in Flevoland.