De metaalhandel in regio Harderwijk

Bent u in de omgeving van Harderwijk op zoek naar een metaalhandel die u van uw oude metalen, ijzer en accu’s af kan helpen? Neem dan contact op met Handelsonderneming A.J.H. de Vries. Wij zijn al meer dan 40 jaar hèt adres voor uw oude metalen, oud ijzer en accu’s. Wanneer u de producten bij ons inlevert, ontvangt u een mooi bedrag. Benader ons voor meer informatie over onze diensten of neem direct contact op met onze schroothandel vanuit Harderwijk.

Wij zijn opkoper van oud ijzer in Harderwijk

Als bedrijf kunt u te maken hebben met ijzer waar u geen bestemming voor heeft. Dit oude ijzer kunt u dan door ons laten ophalen. Wanneer u ons inschakelt, komen wij vaak dezelfde dag nog bij uw bedrijf langs om de partij op te halen. Op de locatie zullen wij gebruik maken van een digitale weegpalletwagen om het oude ijzer te wegen. Met dit apparaat kunnen wij de oud ijzerprijs die u ontvangt vaststellen. Deze ijzerprijs is gebaseerd op de actuele beursprijzen. Wij willen u zo verzekeren van een goede en eerlijke prijs voor uw materiaal. Wanneer u regelmatig te maken heeft met grote partijen ijzer, kunnen wij een gratis ijzercontainer bij u plaatsen. Een keer in de zoveel tijd zullen onze werknemers de bak komen legen.

Wij komen uw oude accu’s ophalen in Harderwijk

Ook met oude accu’s kunt u bij ons terecht. Een oude accu bevat zeer verontreinigende stoffen. Om te voorkomen dat deze stoffen uitlekken in omgeving, is het verstandig om de accu over te dragen aan onze schroothandel. Heeft u een jachthaven of garage waar regelmatig accu’s vrijkomen? Wij plaatsen graag een accubak waar u de accu’s in kunt deponeren.

Profiteer van de voordelen van onze schroothandel

Van welke voordelen kunt u in Harderwijk profiteren wanneer u voor onze diensten kiest? Ten eerste bieden wij een goede service. Wij komen vaak het oud ijzer nog dezelfde dag ophalen. Ten tweede zorgt u met het inleveren van uw oud ijzer voor een beter milieu. Het ijzer kan namelijk gerecycled worden, wat minder vervuilende ijzerproductie betekent. Ten slotte krijgt u van ons een goede prijs voor uw metalen.

Benader ons vanuit Harderwijk

Wilt u onze metaalhandel inschakelen om oud ijzer op te halen in Harderwijk? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze prijzen voor oud ijzer en metalen? Benader ons dan via 06-53177986, mail naar info@oudijzeralmere.nl of vul het online contactformulier in. Wij komen zo snel mogelijk uw oud ijzer, metaal of accu ophalen in Harderwijk.