De schroothandel in omgeving van Hilversum

Bent u in de omgeving van Hilversum op zoek naar een metaalhandel die een partij oud ijzer van u kan opkopen? Of heeft uw bedrijf oude accu’s waar u vanaf wilt? Dan zit u helemaal goed bij Handelsonderneming A.J.H. de Vries. Al meer dan 40 jaar helpen wij bedrijven van hun oud ijzer, accu’s en metaal af. In ruil voor het oud ijzer geven wij hen een goede prijs. Lees verder als u meer te weten wilt komen over onze diensten of benader ons direct vanuit Hilversum.

Wij kopen uw oud ijzer op in Hilversum

Zit uw bedrijf met een partij oud ijzer waar u vanaf wilt? Dan kunt u op onze hulp rekenen. Wij komen bij u in Hilversum langs om de partij op te halen. Wanneer wij op locatie zijn gearriveerd, zullen wij eerst het ijzer wegen op onze digitale weeg palletwagen. Dit accurate apparaat geeft de ijzerprijs die u ontvangt. Deze prijs is gebaseerd op actuele beursprijzen, dus u bent verzekerd van een eerlijke prijs. Heeft u maandelijks of wekelijks een hoeveelheid oud ijzer die u kwijt wilt? Laat ons dan een gratis container op locatie plaatsen. Hierin plaatst u uw oude metalen en wij komen hem een keer in de zoveel tijd legen.

Uw oude accu’s inleveren in Hilversum

Heeft u een jachthaven of garage en heeft u regelmatig oude accu’s? Gooi deze dan niet bij het afval! Een accu bevat veel schadelijke stoffen die weg kunnen lekken in het milieu, met alle gevolgen van dien. Een goede oplossing is om de accu’s bij ons in te leveren. Ook wanneer u regelmatig te maken heeft met oude accu’s bieden wij hulp. Wij plaatsen bij uw bedrijf een accubak waar de accu’s eenvoudig gedeponeerd kunnen worden. De bak wordt dan regelmatig geleegd.

De voordelen van onze diensten

U kunt van verschillende voordelen genieten wanneer u voor onze diensten kiest. Ten eerste bieden wij een uitstekende service. Wanneer u ons opbelt, komen wij zo snel mogelijk (vaak nog dezelfde dag) bij u langs om de partij op te halen. Ten tweede ontvangt u van ons een fijne prijs voor de materialen. Ten slotte draagt u ook nog bij aan een schoner milieu. Het produceren van ijzer is namelijk zeer vervuilend. Doordat wij het oud ijzer recyclen, wordt het milieu minder belast.

Benader ons vanuit Hilversum

Wenst u in Hilversum uw oude ijzer te verkopen? Of wilt u een oude accu inleveren? Bel dan direct naar 06-53177986 of mail via info@oudijzeralmere.nl. Natuurlijk kunt u ook het online contactformulier op onze website invullen. Wij komen u dan zo snel mogelijk van uw oude metalen verlossen in Hilversum.