Raak uw ijzer makkelijk kwijt in Huizen

Maakt uw bedrijf veel gebruik van ijzer en metaal, en heeft u daarom ook oud ijzer liggen waar u eigenlijk niks mee doet? Het enige wat u dan hoeft te doen, is contact opnemen met Handelsonderneming de Vries en u bent klaar. Wij komen uw oud ijzer en oud metaal bij u in Huizen ophalen. Heeft u heel veel metaal? Geen probleem, dan plaatsen we een container die we regelmatig komen legen. We komen u tegemoet met een eerlijke prijs. Doordat we de aangeboden vracht ter plekke wegen met een digitale weegpalletwagen, is er geen twijfel over de oud ijzerprijs per kilo.

Laat uw oud metaal recyclen in Huizen en verbeter de luchtkwaliteit

De goede prijs die u voor uw oud ijzer en oud metaal ontvangt, is niet het enige voordeel waar u van profiteert als u kiest voor de diensten van Handelsonderneming de Vries. Het produceren van metalen kost veel energie en dat is belastend voor de luchtkwaliteit. Doordat u uw metaal en ijzer laat recyclen kunnen wij er strips, balken, kokers, platen en stafmateriaal van maken. Doordat u in Huizen uw oud ijzer en metaal door ons laat ophalen, verbetert u het milieu en draagt u bij aan een betere luchtkwaliteit.

Lever naast ijzer en metaal ook uw accu’s in Huizen in

Veel mensen weten dat ijzer en metaal te recyclen is. Wat veel mensen niet weten, is dat accu’s ook te recyclen zijn! Auto-accu’s en boten-accu’s zijn bijvoorbeeld geschikt voor hergebruik, het accuzuur en het lood zijn opnieuw te gebruiken. Heeft u veel accu’s? Dan plaatsen wij een accubak bij u in Huizen waarin u grotere hoeveelheden afgedankte accu’s in kunt opslaan. De bak komen wij vervolgens regelmatig legen.

Profiteer van een gratis geplaatste container in Huizen

Gebruikt uw bedrijf ontzettend veel metaal en wilt u een plek hebben om het oude metaal in op te kunnen ruimen? Dan hebben wij daar de geschikte oplossing voor. Wij plaatsen een van onze gratis containers bij u in Huizen waar u uw oud metaal en oud ijzer in kan doen. Deze container komen wij dan geregeld legen.

Neem contact op en raak uw metaal makkelijk kwijt

Wacht niet langer en laat Handelsonderneming de Vries uw oud ijzer en metaal ophalen. We bieden u een eerlijke prijs voor uw ijzer en metaal en u draagt een steentje bij aan het verbeteren van de luchtkwaliteit. Neem contact met ons op via 06-53177986 of mail ons via info@oudijzeralmere.nl voor meer informatie. Ook kunt u ons online contactformulier invullen en we helpen u graag verder.