De schroothandel in de omgeving van Kampen

Bent u als ondernemer in de omgeving van Kampen op zoek naar een metaalhandel die u van uw oud ijzer af kan helpen? Dan bent u bij Handelsonderneming A.J.H. de Vries aan het juiste adres. Ruim 40 jaar geleden zijn wij gestart met opkopen van oud ijzer, metaal en accu’s. Wij geven bedrijven een eerlijke prijs voor hun materialen. Lees verder als u behoefte heeft aan meer informatie over onze aanpak of neem direct contact met ons op vanuit Kampen.

Wij kopen uw oude ijzer op in Kampen

Heeft u in Kampen een partij oud ijzer zonder bestemming? Neem dan contact op met onze metaalhandel! Wij komen het ijzer bij uw bedrijf ophalen. Op de locatie aangekomen zullen wij de materialen eerst wegen met onze digitale weeg palletwagen. Op basis van de actuele beursprijzen voor ijzer bepaalt dit apparaat de ijzerprijs die u ontvangt. Op deze manier kunnen wij u verzekeren van een eerlijke prijs. Bent u een bedrijf dat vaker te maken heeft met grote partijen oud ijzer? Schakel ons dan in om een gratis container bij uw bedrijf te plaatsen. Deponeer uw oud ijzer in de bak en wij zullen hem regelmatig legen.

Uw oude accu’s inleveren in Kampen

Ook met oude accu’s weten wij raad. Oude accu’s bevatten zeer vervuilende stoffen. Gooi uw oude accu’s daarom niet bij het grofvuil! Zo kunnen de stoffen uitlekken in de omgeving. Lever uw oude accu’s liever in bij onze schroothandel. Ook wanneer u een jachthaven of garage beheert, waar vaker oude accu’s vrijkomen, bieden wij hulp. Wij plaatsen een accubak waar u en uw personeel de oude accu’s kunnen achterlaten. Wij zullen regelmatig de accu’s komen ophalen.

De voordelen van onze metaalhandel

Welke voordelen hebben wij als metaalhandel u te bieden? Wanneer u gebruik maakt van onze diensten, geniet u van een fijne service. Onze medewerkers komen vaak dezelfde dag nog uw oude materialen ophalen. Daarnaast draagt u een steentje bij aan een beter milieu. Met onze metaalrecycling zorgen wij ervoor dat er minder ijzer wordt geproduceerd. Aangezien ijzerproductie zeer vervuilend is, zorgen we op deze manier voor een betere toekomst. Ten slotte ontvangt u natuurlijk een mooie prijs voor uw oud ijzer en accu’s.

Benader ons vanuit Kampen

Bent u benieuwd naar onze schrootprijzen? Of wilt u uw oud ijzer of accu’s laten ophalen in Kampen? Bel ons dan via 06-53177986 of mail naar info@oudijzeralmere.nl. Het is ook mogelijk om ons online contactformulier in te vullen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk helpen met het ophalen van oude metalen in Kampen.