Een eerlijke oud ijzer prijs in Lelystad

Heeft u oud ijzer of oud metaal liggen in Lelystad waar u graag vanaf wilt, maar wilt u er wel een passend bedrag ontvangen? Schakel dan de hulp in van Handelsonderneming de Vries. We komen uw oud ijzer of metaal meestal dezelfde dag nog ophalen, zodat u er zelf verder geen last meer van heeft. Ook komen we u tegemoet met een eerlijke prijs. We wegen de aangeboden vracht ter plekke met een digitale weegpalletwagen zodat er geen twijfel mogelijk is over de oud ijzerprijs per kilo.

Lever in Lelystad ook uw accu’s in

U kunt naast uw oud ijzer en metaal bij Handelsonderneming de Vries ook terecht om uw oude accu’s in te leveren. Wist u namelijk dat bepaalde accu’s, bijvoorbeeld auto-accu’s en boten-accu’s, grotendeels hergebruikt kunnen worden? Het accuzuur en het lood zijn namelijk erg geschikt voor hergebruik. Wij zamelen in door gratis een accubak op een geschikte plek bij uw bedrijf in Lelystad te plaatsen. Hierin kunt u grotere hoeveelheden afgedankte accu’s opslaan die we regelmatig bij u komen ophalen.

Sla uw oud ijzer op in onze gratis geplaatste container in Lelystad

Heeft u een erg grote hoeveelheid oud ijzer of metaal die u kwijt wilt? Ook daar heeft Handelsonderneming de Vries een geschikte oplossing voor. We plaatsen een gratis container bij uw bedrijf in Lelystad die we regelmatig komen legen. Ook halen we ijzer op bij particulieren, mits dit gaat om bijvoorbeeld ijzer uit jachthavens, garages en installatiebedrijven. Neem contact met ons op en we bespreken wat we voor u kunnen betekenen.

Lever in Lelystad uw oud ijzer in en draag bij aan de luchtkwaliteit

Heeft u de rookpluimen wel eens omhoog zien komen bij IJmuiden? Deze rookpluimen zijn het gevolg van de productie van metalen en ze verslechteren de luchtkwaliteit. Wanneer u uw ijzer verkoopt, maken wij er kokers, platen, strips en balken van. Hierdoor draagt u bij aan een betere luchtkwaliteit en verbetert u het milieu.

Lever uw oud ijzer en metaal in Lelystad in

Heeft u een bedrijf in Lelystad en omstreken en wilt u van uw ijzer, metaal of accu’s af? Neem dan contact op met Handelsonderneming de Vries en we komen meestal dezelfde dag nog bij u langs om uw metaal op te halen. Bel ons op 06-53177986 of mail ons via info@oudijzeralmere.nl voor meer informatie. Ook kunt u ons online contactformulier invullen en we helpen u graag verder.