De metaalhandel in omgeving van Naarden

Heeft u een bedrijf in de omgeving van Naarden en heeft u een partij oud ijzer waar u vanaf wilt? Of heeft u oude accu’s die u kwijt wilt aan een schroothandel? Kies dan voor de diensten van Handelsonderneming A.J.H. de Vries. Al meer dan 40 jaar zijn wij hét adres voor uw oud ijzer, metaal en accu’s. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze diensten? Lees verder of benader ons direct vanuit Naarden.

Het opkopen van oud ijzer in Naarden

Wanneer u een bedrijf heeft met een partij oud ijzer, komen wij graag bij u langs in Naarden om uw oud ijzer op te halen. Hoe gaan wij te werk? Bij aankomst op de locatie zullen wij eerst het ijzer wegen op de digitale weeg palletwagen. De ijzerprijs die wij hanteren, is gebaseerd op actuele beursprijzen. Zo kunnen wij u verzekeren van een eerlijke prijs. Heeft u een bedrijf dat regelmatig te maken heeft met partijen oud ijzer. Dan heeft u ook de mogelijkheid om een container bij uw bedrijf te laten zetten. Deze container is helemaal gratis. Onze werknemers zullen deze container regelmatig komen legen.

Laat uw oude accu’s ophalen in Naarden

Ook uw oude accu’s kunt u bij onze metaalhandel kwijt. Een oude accu kunt u niet zomaar bij het afval dumpen. Accu’s bevatten veel schadelijke stoffen die kunnen weglekken in het milieu. Daarom is het verstandig om deze producten over te dragen aan een betrouwbare metaalhandel. Heeft u een jachthaven of autogarage die regelmatig te maken heeft met oude accu’s? Laat dan gratis een accubak plaatsen op locatie. Wij komen uw accubak dan regelmatig legen.

Onze voordelen

Wanneer u kiest voor onze diensten, profiteert u van verschillende voordelen. Zo krijgt u van ons een mooie en eerlijke prijs voor uw oud ijzer. Tevens kunt u bij ons genieten van een fijne service. Onze medewerkers komen vaak nog op dezelfde dag uw oude metalen ophalen en opkopen. Ten slotte draagt u met het verkopen van uw oud ijzer bij aan een beter milieu. Met onze metaalrecycling zorgen wij ervoor dat uw oude metaal weer opnieuw gebruikt kan worden. Tijdens het proces verwijderen wij de onbruikbare onderdelen. Vervolgens wordt het verwerkt tot stafmateriaal, strips, balken, kokers en platen.

Bel of mail vanuit Naarden

Wilt u in Naarden ook een eerlijke prijs voor uw oud ijzer? Of wilt u meer te weten komen over onze metaalhandel? Benader ons dan via 06-53177986 of mail naar info@oudijzeralmere.nl. Onze medewerkers komen dan zo snel mogelijk langs om uw oud ijzer en accu’s op te halen in Naarden.