Laat uw oud ijzer ophalen in Overijssel

Heeft u een bedrijf in Overijssel dat regelmatig beschikt over oud ijzer? Of heeft u een oude accu waar u vanaf wilt? Dan bent u bij Handelsonderneming A.J.H. de Vries aan het juiste adres. Al ruim 40 jaar zijn wij het bedrijf dat u verlost van uw oude ijzer. Voor de oude metalen geven wij u een passende prijs. Ook wanneer u regelmatig grote bergen ijzer kwijt wilt, kunt u op ons rekenen. Wij plaatsen dan gratis een container bij uw bedrijf. Wilt u meer te weten komen over onze onderneming en onze manier van werken? Benader ons dan vanuit Overijssel.

Een eerlijke prijs voor uw oud ijzer

Hoe gaan wij te werk wanneer wij in Overijssel oud ijzer ophalen? Wanneer wij bij u langskomen, zullen wij de aangeboden vracht ter plekke wegen met een digitale weeg palletwagen. Op basis hiervan bepalen wij de oud ijzerprijs die u zult ontvangen. De prijzen die wij hanteren zijn gebaseerd op actuele beursprijzen. U kunt er dus op rekenen dat u een eerlijke prijs van ons krijgt voor uw oud ijzer. Betalen kan zowel contant als via de bank. Wanneer het nodig is, kunnen wij ook regelmatig bij u langskomen om uw oude ijzer op te halen.

De opkoper van metaal in Overijssel

Naast het opkopen van oud ijzer en accu’s helpen wij ook met de recycling van ferro- en non-ferrometalen. Onder ferrometalen scharen wij ijzer, staal en legeringen op basis van ijzer. Onder non-ferrometalen vallen stoffen als koper en aluminium. Wij zijn in staat om de ferrometalen en non-ferrometalen van elkaar te scheiden. Dit doen wij op ons eigen terrein in Almere. Vervolgens worden de metalen die u aan ons heeft afgestaan gerecycled.

Metaalrecycling in Overijssel

Naast dat het inleveren van een accu en het ophalen van uw oud ijzer u een mooie prijs oplevert, zorgt u ook voor een beter milieu. De productie van metalen kost namelijk veel energie en belast de luchtkwaliteit. Wij zorgen er gelukkig voor dat uw oude metalen gerecycled worden. Een goede reden om uw oud ijzer en accu op te laten halen door onze schroothandel. Alle onbruikbare onderdelen van de oude metalen worden door ons verwijderd en vervolgens verwerken wij het oude metaal tot stafmateriaal, strips, balken, kokers en platen.

Benader ons vanuit Overijssel

Wenst u in Overijssel ook een mooie prijs voor uw oud ijzer te ontvangen van onze opkoper van metaal? Of wilt u meer weten over onze schrootprijzen? Neem dan contact met ons op via 06-53177986 of mail naar info@oudijzeralmere.nl. Wij komen dan graag uw oud ijzer ophalen in Overijssel.