De metaalhandel in regio Zeewolde

Zoekt u in regio Zeewolde een metaalhandel die uw oud ijzer, metalen en accu’s kan ophalen? Benader dan de schroothandel van Handelsonderneming A.J.H. de Vries. Ruim 40 jaar geleden zijn wij gestart met onze metaalhandel. Wij zijn de plek waar u terecht kunt met uw oude metalen, oud ijzer en accu’s. Bij inlevering van uw materialen ontvangt u van ons een fijne prijs. Meer weten over onze oud ijzerprijs of de oud metaal prijzen? Benader ons direct vanuit Zeewolde. Natuurlijk kunt ook direct een afspraak maken met een van onze medewerkers.

Uw opkoper van oud ijzer in Zeewolde

Bedrijven die met metaal en ijzer werken, hebben vaak oud ijzer waar zij vanaf willen. In dat geval kunnen wij u helpen. Schakel ons in en wij komen vaak nog dezelfde dag uw partij met oud ijzer ophalen. Op de locatie aangekomen, wordt uw partij eerst gewogen middels onze digitale weegpalletwagen. Dit apparaat berekent op basis van de actuele beursprijzen het bedrag dat u ontvangt voor uw oud ijzer. U weet dus zeker dat u een eerlijke prijs krijgt voor uw materiaal. Heeft u regelmatig te maken met grote partijen oud ijzer? Dan kunnen wij gratis een ijzercontainer plaatsen. Wanneer u deze op een centrale plek bij uw bedrijf zet, kan iedere werknemer zijn of haar oud ijzer daar deponeren.

Accu’s inleveren in Zeewolde

Onze metaalhandel is ook bereid om oude accu’s over te nemen. Gooi uw oude accu niet bij het grofvuil! De accu bevat verontreinigende stoffen die weg kunnen lekken in het milieu. Door de accu’s in te leveren bij onze metaalhandel, draagt u dus ook nog een steentje bij aan een groene toekomst. Bij een grote hoeveelheid accu’s kunnen wij ook een accubak op uw terrein plaatsen die regelmatig wordt geleegd.

Profiteer van deze voordelen bij onze schroothandel

Als schroothandel in Zeewolde bieden wij verschillende voordelen. Ten eerste staan wij bekend om onze fijne service. U blijft nooit te lang met uw oude materialen zitten, want wij komen vaak nog dezelfde dag langs. U ontvangt dan een mooie prijs voor uw partij. Ten slotte kan uw oude ijzer door ons gerecycled worden. Dit scheelt veel vervuilende ijzerproductie in de toekomst.

Bel of mail vanuit Zeewolde

Wilt u in Zeewolde oud ijzer inleveren bij onze schroothandel? Of wenst u meer te weten over onze prijzen voor oud ijzer en metalen? Bel dan naar 06-53177986, mail via info@oudijzeralmere.nl of vul het online contactformulier in. Wij zullen dan op uw locatie in Zeewolde uw oud ijzer, metaal en accu’s komen ophalen.